FIT TIRAMISU MANGO Z MALINAMI
鉃★笍 Masa
馃敼200 g naturalnego skyru
馃敼50 g puree z mango (z puszki)
鉃★笍 Dodatkowo
馃敼3 pod艂u偶ne biszkopty
馃敼75 ml pos艂odzonej erytrolem kawy
馃敼60 g 艣wie偶ych malin
馃敼20 g puree z mango (z puszki)
Skyr 艂膮czymy z mango.
Je艣li masa b臋dzie dla Was niewystarczaj膮co s艂odka, dodajcie erytrolu.
(Gotowe puree z mango zazwyczaj jest dos艂adzane, wi臋c najpierw spr贸bujcie 馃檪)
Biszkopty przekrawamy na p贸艂 i zanurzamy w kawie.
Na dnie szklanki uk艂adamy 3 cz臋艣ci biszkopt贸w i przykrywamy je po艂ow膮 masy ze skyru.
Na masie umieszczamy po艂ow臋 dodatkowego pure z mango oraz po艂ow臋 malin.
Nast臋pnie uk艂adamy kolejn膮 warstw臋 skyru, puree i malin.
Deser najlepiej smakuje sch艂odzony, po co najmniej 3-4 godzinach w lod贸wce.
Smacznego!
CA艁A PORCJA (ok 450 ml) – 340 KCAL