FIT TIRAMISU MANGO Z MALINAMI

➡️ Masa
🔹200 g naturalnego skyru
🔹50 g puree z mango (z puszki) 

➡️ Dodatkowo
🔹3 podłużne biszkopty
🔹75 ml posłodzonej erytrolem kawy
🔹60 g świeżych malin
🔹20 g puree z mango (z puszki) 

Skyr łączymy z mango.
Jeśli masa będzie dla Was niewystarczająco słodka, dodajcie erytrolu.
(Gotowe puree z mango zazwyczaj jest dosładzane, więc najpierw spróbujcie 🙂)

Biszkopty przekrawamy na pół i zanurzamy w kawie.

Na dnie szklanki układamy 3 części biszkoptów i przykrywamy je połową masy ze skyru.

Na masie umieszczamy połowę dodatkowego pure z mango oraz połowę malin.

Następnie układamy kolejną warstwę skyru, puree i malin.

Deser najlepiej smakuje schłodzony, po co najmniej 3-4 godzinach w lodówce.

Smacznego!

CAŁA PORCJA (ok 450 ml) – 340 KCAL